Mancare cu legume

Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 I apa
  • 5 morcovi
  • 2-3 fire de praz
  • 1 salata verde
  • 2 oua
  • 1 conopida mica
  • 25 g margarina
  • 1 lingura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Conopida se desface buchete cat mai mici si se fierbe in apa clocotita, cu sare. Dupa 5-7 minute, cand poate fi strapuns usor cu furculita, se ia de pe foc si se lasa in atata apa, cat sa o acopere.

In apa ramasa se fierb celelalte legume, la foc mic, sub

capac, timp de 40 de minute.

Cand sunt gata, se zdrobeste, se adauga conopida, inclusiv apa in care a stat si se lasa din nou la fiert, pana da cateva clocote, intre timp, se fierb ouale si se dau pe razatoare.

Se asaza o bucatica de margarina in fiecare farfurie si se toarna supa fierbinte.
Se presara cu ou fiert dat pe razatoare si patrunjel,

tocat marunt.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura turnata cu mere si biscuiti

Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...

Prajitura turnata cu mere si biscuiti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala