Mancare cu legume

Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert. Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la s

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g brocoli
  • 200g varza
  • 400g fasole verde
  • sare
  • 300g ardei gras
  • 1 ceapa
  • 400g conopida
  • 2 morcovi
  • piper
  • 3-4 lg ulei de masline
  • 1 lingura zahar sau miere
  • 50g margarina
  • 5-6 lg soia
  • 3-4 catei de usturoi
  • Se

Mod de preparare

Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert.

Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la scurs.

Taiem ceapa, usturoiul si ardeii. Se calesc in uleiul de masline impreuna cu varza tocata marunt.

Dupa ce s-au inmuiat se lasa cateva minute la racit.

Legumele fierte, in special brocoli si conopida se desfac buchetele mici, impreuna apoi se pun la calit.

Se condimenteaza cu sare, piper macinat, se adauga mierea si zaharul, sosul de soia si se pune margarina.

Introducem tava in cuptor si lasam sa se rumeneasca.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide