Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert. Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la s
Se curata brocoli si conopida, se spala. Impreuna cu morcovii si fasolea verde se pun la fiert.
Dupa ce au fiert aprox. 30 min se scot si se lasa la scurs.
Taiem ceapa, usturoiul si ardeii. Se calesc in uleiul de masline impreuna cu varza tocata marunt.
Dupa ce s-au inmuiat se lasa cateva minute la racit.
Legumele fierte, in special brocoli si conopida se desfac buchetele mici, impreuna apoi se pun la calit.
Se condimenteaza cu sare, piper macinat, se adauga mierea si zaharul, sosul de soia si se pune margarina.
Introducem tava in cuptor si lasam sa se rumeneasca.
Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa