Mancarca de ceapa

Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform. Pentru prajire, tigaia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de ceapa
  • ulei
  • faina

Mod de preparare

Ceapa (200g) se taie felii groase de 2 mm si se prajeste in ulei fierbinte, se amesteca cu furculita sa se rumeneasca uniform.

Pentru prajire, tigaia de placinte este cea mai recomandabila, deoarece face ceapa crocanta.

Atentie, sa nu se arda ca devine amara.

Cand incepe sa-si schimbe culoarea, se trece flacara pe economic, eliminand riscul arderii.

Cand este gata, se scoate imediat din ulei, deoarece se inmoaie.

Ceapa va fi si mai crocanta daca inainte de prajire se amesteca cu putina faina.

Se serveste calda. Gustul ei se evidentiaza cel mai bine cu mancarica de cartofi cu soia.

Se pastreaza in frigider.

Persoanele carnivore apreciaza cel mai mult dintre snitele, snitelul parizian sau vienez.

Carnivorii inraiti nici nu-si pot imagina ca in afara de carne si peste se mai poate frige si altceva.

Oferta insa este foarte larga, incepand de la cascaval si terminand cu cele mai diverse legume, si cele mai multe legume prajite intrec cu mult gustul carnurilor prajite.
Alte retete recomandate:

Tocanita vinete

Zacusca de fasole

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors