Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,
Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.
Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de
dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.
Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.
Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume
Spanac cu orez
Spanac cu carne
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post