Linte sote

Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg linte
  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • 1 pastarnac
  • verdeata

Mod de preparare

Se lasa lintea in apa rece sa se inmoaie citeva ore, apoi se pune la fiert cu apa calda si un pastrinac curatat si taiat in doua. Dupa ce a clocotit, se pune ceapa curatata si se fierbe mincarea cu un buchet de verdeturi.

Buchetul se face din usturoi, cimbru, patrunjel si foaie de

dafin, se leaga cu o ata si se scoate dupa ce mincarea a fiert.

Cand este bine fiarta, se scoate si se caleste in unt.

Se serveste ca garnitura la friptura sau ca un fel de mincare.
Alte retete cu legume

Spanac cu orez

Spanac cu carne

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors