Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, morcovi, pasta de curry, supa de legume si condimente.
Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie, apoi se adauga cartofii decojiti si taiati bucati groase, morcovii si pastarnacii taiati felii groase si se lasa la rumenit pe foc mare, 6-7 minute. Se adauga apoi pasta de curry, se toarna supa si se lasa la fiert. Se lasa la foc mediu si se adauga lintea, se acopera si se lasa la fiert inabusit 15-20 de minute. Se adauga peste mancare coriandrul si se mai lasa pe foc inca un minut.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Mancare de spanac
Aceasta salata se poate prepara din timp si se poate servi la picnic. Pentru carnatul de porc, multumesc finilor. Sursa...
Salata de fasole rosie cu carnat de porcIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala