Legume picante

Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de ulei, ceapa, usturoi, cartofi, pastarnac, morcovi, pasta de curry, supa de legume si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 700 gr cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 fire de pastarnac
  • 2 linguri pasta de curry
  • 1 l supa de legume
  • 100 gr linte
  • 1 legatura coriandru

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie, apoi se adauga cartofii decojiti si taiati bucati groase, morcovii si pastarnacii taiati felii groase si se lasa la rumenit pe foc mare, 6-7 minute. Se adauga apoi pasta de curry, se toarna supa si se lasa la fiert. Se lasa la foc mediu si se adauga lintea, se acopera si se lasa la fiert inabusit 15-20 de minute. Se adauga peste mancare coriandrul si se mai lasa pe foc inca un minut.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Mancare de spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

 Aceasta salata se poate prepara din timp si se poate servi la picnic. Pentru carnatul de porc, multumesc finilor. Sursa...

Salata de fasole rosie cu carnat de porc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala