Legume mexicane cu ficatei, cartofi si cotlet de porc

Spalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de ulei. Legumele se fierb cu unt. Carto

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga legume mexicane
  • ficatei
  • cartofi
  • carne de porc (cotlet)
  • ulei
  • sare si piper
  • Obs: cantitatea poate varia in functie de numarul de portii

Mod de preparare

Spalam ficatul de pui bine apoi il punem la fiert. Ii punem la calit intr-o tigaie in care s-a incins un pic de ulei. Legumele se fierb cu unt. Cartofii curatati de coaja se taie cubulete si se fierb. Cotletele de porc se pun si ele la prajit in ulei incins. Pentru condimentarea lor puteti folosi sare si piper sau condimente pentru porc.


Se serveste calda

Alte retete culinare recomandate

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si crumble

Văzusem această rețetă la Merișor și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit o rețetă delicioasă pe care v-o recomand cu drag.

Desert prajitura cu branza si crumble
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala