Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condi
Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se topeste putina margarina, apoi se asaza jumatate din cartofii razuiti in tigaie, peste care se asaza legumele si se acopera cu restul de cartofi. Se prajesc pe ambele parti, se unge cu putina margarina si se rumeneste uniform pe ambele parti.
Se servesc imediat.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare
Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa pentru sarbatori, care...
Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala