Legume la tigaie

Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr ardei iute
  • 100 gr telina
  • 100 gr conopida
  • 100 gr broccoli
  • sare
  • piper
  • margarina vegetala

Mod de preparare

Se taie cubulete legumele, se fierb in apa, apoi se trec prin jet de apa rece. Se curata cartofii fierti in coaja, apoi se dau pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se topeste putina margarina, apoi se asaza jumatate din cartofii razuiti in tigaie, peste care se asaza legumele si se acopera cu restul de cartofi. Se prajesc pe ambele parti, se unge cu putina margarina si se rumeneste uniform pe ambele parti.


Se servesc imediat.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa pentru sarbatori, care...

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala