Legume in sos de alune

Incalzim uleiul; calim ceapa si usturoiul. Adaugam untul de arahide si sucul de rosii. dam in clocot, lasam sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugam cimbru

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei usturoi
  • 400 ml suc rosii
  • 3 linguri unt de arahide
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 ardei iute
  • 1/2 lingurita ienibahar
  • 115 gr varza alba
  • 175 gr pastai fasole
  • 1/2 ardei gras
  • sare

Mod de preparare

Incalzim uleiul; calim ceapa si usturoiul. Adaugam untul de arahide si sucul de rosii. dam in clocot, lasam sa fiarba alte 2-3 minute. Adaugam cimbrul, ardeiul iute, enibaharul, apa si putina sare. Fierbem 8-10 minute. Adaugam varza, fierbem 5 minute. Puneml la fiert si restul legumelor. Fierbem la foc mic. Potrivim cu sare


Se serveste cald. Reteta Legume in sos de alune a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro

Alte retete cu legume gasiti aici:

Vinete coapte (Roasted Aubergines) ,

Legume la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide