Legume in foaie de aluat

Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 2 cani de faina
  • 1/2 margarina
  • 1 ou
  • lapte
  • putina drojdie
  • sare
  • Pentru umplutura: 250 g fasole
  • 1 conopida
  • 3 cartofi
  • 250 g mazare
  • 1 varza dulce

Mod de preparare

Preparam legumele sote. Aluatul se lasa putin sa dospeasca, dupa care se intinde o foaie rotunda, cu care se tapeteaza o forma termorezistenta unsa cu unt, lasand marginile foii de aluat sa atarne peste marginea vasului. Se

asaza legumele preparate sote.

Se impaturesc marginile foii de aluat, iar deasupra se unge cu ou batut.

Se da la cuptor.
Alte retete cu legume

Pilaf cu ciuperci

Musaca de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala