Legume ghiveci

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi- ile decojite si tocate ma

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de patrunjel verde
  • tocat
  • marunt

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se

adauga ardeii, taiati felii subtiri, si, dupa zece minute, rosi-

ile decojite si tocate marunt. Se potriveste de sare si piper si se adauga boiaua. Cand zeama lasata s-a evaporat, se adauga ouale batute si patrunjelul. Se serveste fierbinte. Preparatul poate fi servit pe felii de paine prajita, unse cu unt.
Alte retete culinare romanesti

Sos ciuperci

Ciulama pui cu ciuperci

Mazare cu pulpe

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors