Legume de primavara umplute

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 4 rosii mari
  • 4 frunze de varza
  • 2 ardei grasi
  • 500 g carne de porc tocata
  • Vi cana de orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa se scurga. Se oparesc frunzele de varza.

Se prepara o umplutura din carne, orez, ceapa tocata, sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se pune pe fundul unui vas un rand de frunze de varza. Deasupra se asaza legumele umplute si se lasa la fiert la foc mic, cu putina apa si sare.

Cand sunt pe jumatate gata, se toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu smantana, dupa care se da vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Este o reteta simpla si gustoasa

Alte retete recomandate

Mancare de sparanghel

Mazare cu smantana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de...

Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide