Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa
Scobim dovleceii si rosiile Se indeparteaza cotorul ardeilor, se curata de seminte, apoi se sareaza toate legumele si se asaza cu scobitura in jos, sa se scurga. Se oparesc frunzele de varza.
Se prepara o umplutura din carne, orez, ceapa tocata, sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se pune pe fundul unui vas un rand de frunze de varza. Deasupra se asaza legumele umplute si se lasa la fiert la foc mic, cu putina apa si sare.
Cand sunt pe jumatate gata, se toarna deasupra sucul de rosii, amestecat cu smantana, dupa care se da vasul la cuptor si se lasa pana scade sosul.
Este o reteta simpla si gustoasa
Alte retete recomandate
Mancare de sparanghel
Mazare cu smantana
Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de...
Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra