Se curata ardeii, se fierb si se separa partea carnoasa de coaja. Se pune intr-un bol partea carnoasa si se amesteca cu ulei, sare, zahar si suc de la
Se curata ardeii, se fierb si se separa partea carnoasa de coaja. Se pune intr-un bol partea carnoasa si se amesteca cu ulei, sare, zahar si suc de lamaie (cantitatile se pun dupa gust). Se curata legumele si se tai felii groase sau bucati mari. Se pune faina intr-un bol si se amesteca cu sifon, sare si galbenusuri. Se imbiba legumele in aluat si se prajesc in ulei pana devin rumene.
Alte retete legume recomandate
Salata orientala
Crutoane de paine
Dovlecei cu branza
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala