Legume asortate cu smantana

Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se asaza in straturi, intr-u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 conopida
  • 250 g fasole
  • 2 dovlecei
  • 250 g branza rasa
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 cutie de sman
  • tana

Mod de preparare

Legumele se taie cubulete si se pun la fiert, pe rand, in atata

apa, cat sa le acopere. Cand sunt fierte, se strecoara si se

asaza in straturi, intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Fiecare strat se presara cu branza rasa, adaugandu-se putin

unt. Ultimul strat se acopera cu smantana. Se lasa vasul la

cuptor pana ce compozitia e rumenita.
Alte retete

Mazare cu soia

Supa mazare

Mazare cu ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala