Se curata si se spala ceapa, se toaca si se caleste jumatate din ea in ulei. Se prajeste acolo si carnea tocata, apoi se adauga pasta de rosii si mai
Se curata si se spala ceapa, se toaca si se caleste jumatate din ea in ulei. Se prajeste acolo si carnea tocata, apoi se adauga pasta de rosii si mai prajiti 2 minute. Se adauga sarea, piperul si arpagicul. Se caleste restul cepei in unt. Se presara faina si inabusiti cca. 2 minute. Se adauga laptele si supa, se fierbe, se amesteca incontinuu si se pune cu sare si piper. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C. Se curata si se spala legumele. Se taie rosiile felii rotunde si se rupe fasolea bucati. Se unge cu grasime o forma rezistenta la caldura. Se pune in forma legumele in straturi, pastele si carnea tocata. Se toarna smantana, se presara branza ementaler si se coace la cuptor, cca. 40 minute.
Serviti pastele ornate cu busuioc.
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici