Inele de ardei umpluti cu patrunjel

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei grasi mari
  • 2 bucati avocado
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dl apa fierbinte
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • masline

Mod de preparare

Acest aperitiv delicios e ideal, daca vrei sa pregatesti ceva exceptional pentru familia ta. Prepararea acestei retete dureaza doar o jumatate de ora. Se pregatesc ardeii pt. umplut: se spala si se indeparteaza semintele. Se taie pe lungime avocado, se scoate samburele si se trece miezul intr-un vas peste care se adauga imediat zeama de lamaie. Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se paseaza avocado, se adauga usturoiul pisat. Se dizolva gelatina in apa fierbinte si se adauga peste pasta de avocado. Se amesteca bine. Se adauga patrunjelul tocat si se potriveste gustul cu sare si piper. Amestecul obtinut se toarna in cei doi ardei, se acopera cu o folie si se introduc in frigider pana se raceste bine. Se taie felii din ardei si se servesc cu masline. Daca doresti a o mancare sanatoasa, pregateste inele de ardei umpluti cu patrunjel!


Acest aperitiv se serveste cu masline.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala