Iahnie delicioasa de fasole

Pentru iahnia de fasole se alege fasolea si se fierbe. Se prajeste separat, in ulei, ceapa taiata pestisori si cand fasolea este fiarta, se amesteca cu aceasta.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 frunza de dafin.

Mod de preparare

Pentru iahnia de fasole se alege fasolea si se fierbe. Se prajeste separat, in ulei, ceapa taiata pestisori si cand fasolea este fiarta, se amesteca cu aceasta, se adauga bulion, o frunza de dafin, sare. Se tin sa dea cateva clocote impreuna. Iahnia de fasole nu trebuie lasata sa scada prea tare.


Iahnia de fasole se se serveste racorita.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors