Iahnie de telina cu masline

Se curata si se taie telinele felii, apoi se prajesc. In uleiul ramas se rumeneste ceapa taiata marunt, cu putina faina. Se adauga bulionul desfacut c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 teline
  • 2 linguri bulion
  • putin zahar
  • 100 gr. masline
  • 1 ceapa
  • putina faina
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se taie telinele felii, apoi se prajesc. In uleiul ramas se rumeneste ceapa taiata marunt, cu putina faina. Se adauga bulionul desfacut cu putina apa. Dupa ce a fiert 10 minute se amesteca sosul cu feliile de telina. Se adauga zaharul si maslinele desarate si se lasa sa mai fiarba impreuna 20 minute. Se gusta de sare. Se da la cuptor incins sa se rumeneasca
Se serveste calda sau rece

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide