Iahnie de fasole pentru post

Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 c

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole uscata
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei usturoi
  • 1-2 foi de dafin
  • 500 g spanac
  • sare
  • piper
  • boia cimbru

Mod de preparare

Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia. Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.
Se serveste cu muraturi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors