Se spala guliile, se curata de coaja si se golesc de miez cu varful unui cutit bine ascutit. Carnea se trece prin masina de tocat impreuna cu o ceapa
Se spala guliile, se curata de coaja si se golesc de miez cu varful unui cutit bine ascutit.
Carnea se trece prin masina de tocat impreuna cu o ceapa mare, se amesteca apoi cu o cescuta de orez spalat in mai multe ape, putina verdeata tocata, o felie de piane inmuiata in apa rece si faramitata si o lingura
de bulion. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga un ou crud. Cu acest amestec se umplu guliile. Se asaza astfel pregatite intr-un vas adanc, se acopera cu apa calda si se fierb o ora la foc potrivit. Dupa o ora se face un sos din putina faina si apa, se adauga cateva linguri de ulei si se lasa sa mai fiarba, o jumatate de ora, la cuptor.
Guliile se servesc calde, cu smantana proaspata.
Alte mancaruri cu legume:
Chiftele din dovlecei
Fasole verde scazuta
Cartofi la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios