Am luat gulioarele si le-am scobit cat mai adanc ca sa pot baga in ele cat mai multe, am taiat cele de mai sus cubulete iar morcovii si patrunjelu ron
Am luat gulioarele si le-am scobit cat mai adanc ca sa pot baga in ele cat mai multe, am taiat cele de mai sus cubulete iar morcovii si patrunjelu rondele, si le-am amestecat cu jumatate din ce am scos din gulioare, mixat cat mai bine sa iasa marunt.
Am chelit un catel de usturoi, mai mic nu foarte mare ca sa nu eclipseze aroma legumelor, l-am pisat bine si l-am pus printre legume si am sarat un pic mai mult compozitia.
Am pus in fiecare cate o lingurita de orez dupa care le-am umplut pana sus cu compozitie.
Le-am asezat frumos sa taifasuiasca impreuna intr-o yena, le-am pus peruca de marar si patrunjel, le-am creat conditiile unei saune adevarate ( adica apa pana aproape de gura) si le-am dat la cuptor pentru o ora la foc maricel, sa zicem 190C, si dupa le-am mai lasat 15 min descoperite sa se gratineze.
Se servesc cu smantana.
Pofta buna!
Reteta Gulii umplute a fost propusa de BIJU pe forum culinar.ro
Alte retete de gulii gasiti aici:
Mancare de gulii,
Gulii umplute cu orez,
Gulii cu smintina
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios