Gulii prajite

Se curata guliile si se taie felii, apoi se prajesc impreuna cu ceapa tocata in ulei incins. Se scot feliile de gulii, iar in uleiul ramas se presara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 gulii mari
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar smintina
  • citeva linguri supa de zarzavat
  • 1 lingurita faina
  • zeama de lamiie

Mod de preparare

Se curata guliile si se taie felii, apoi se prajesc impreuna cu ceapa tocata in ulei incins. Se scot feliile de gulii, iar in uleiul ramas se presara faina, se adauga usturoiul pisat, sare si piper. Se stinge cu supa de zarzavat si se potriveste gustul cu zeama de lamiie.
Se servesc cu smintina

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide