Gulii cu smantana

Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasim

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gulii mari
  • 15 g sare
  • 1/2 pachet de unt sau 100 ml ulei
  • 5 linguri de faina
  • 1 cana supa de carne sau lapte
  • 1 cutie de smantana

Mod de preparare

Guliile le curatam de coaja si se taie felii subtiri, dupa care se fierb in apa cu sare, circa 15 minute. intre timp, se prepara un sos alb din grasime, faina, lapte sau supa de carne. Dupa ce sosul a fiert, se strecoara guliile, se introduc in sos si se adauga smantana.
Se serveste calda.

Alte retete

Rulada spanac

Clatite cu spanac

Salata de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide