Pentru gulas vegetarian ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala. Jumatate din cantitate se fierb in apa cu sare, se scurg, se racesc, se decojesc.
Pentru gulas vegetarian ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala. Jumatate din cantitate se fierb in apa cu sare, se scurg, se racesc, se decojesc si se dau prin masina de tocat. Restul se curata de coaja, se spala si se taie felii rotunde. Morcovii se curata, se spala si se taie fasii inguste. telina se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie fasii inguste, restul se taie felii rotunde. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. (Cele conservate se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Vinetele se spala, se curata si se taie cuburi mici. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Ouale se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie rondele. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Cartofii fierti se amesteca cu sare si lapte, obtinandu-se un piure. Cartofii si telina taiate felii rotunde se inabusa in g untura (sau ulei). Ceapa, morcovii, vinetele, ciupercile si telina taiate felii se inabusa in restul de untura (sau ulei) cu 50 ml apa si se amesteca cu cartofii, telina, rosiile, sarea si patrunjelul verde. Se adauga cca 400 ml apa si se fierbe 15 minute.
Gulasul vegetarian se serveste cald, cu piure de cartofi si rondele de ou.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post