Slanina se taie in cubulete mici, se prajeste pana se lasa untura in care se prajeste incet ceapa rosie taiata marunt. Cand ceapa incepe sa se colorez
Slanina se taie in cubulete mici, se prajeste pana se lasa untura in care se prajeste incet ceapa rosie taiata marunt. Cand ceapa incepe sa se coloreze, se presara cu 1-2 linguri de faina, si se prajeste 1-2 minute, in timp ce amestecam.Se presara o lingurita de boia de ardei, apoi adaugam fasolea pregatita. Adaugam aprox. 2,5 l apa si carnatul sau ciolanul afumat taiat in bucati. Adaugam piper, eventual sare, (atentie si ciolanul este sarat), si fierbem pana se inmoaie, sub capac, la foc foarte mic.
Alte retete
Ciulama de ciuperci
Sos de ciuperci
Tocanita de mazare
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala