Gogosari in mustar

Pentru gogosari in mustar gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • gogosari - 5 kg
  • mustar de masa - 800 g
  • zahar/miere de albine - 500 g
  • ulei 500 ml
  • otet - 500 ml
  • foi de dafin - 6-7 frunze
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru gogosari in mustar gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime. Din bulion, zahar sau miere de albine, ulei, otet, foi de dafin, sare si piper se formeaza un sos, care se pune pe foc si se da in 2-3 clocote. Treptat, se adauga in sos gogosarii taiati feliute si se fierb 5-7 minute. Se scot din sos cu ajutorul unei spumiere si se pun in borcane. Se adauga sos pana se acopera gogosarii. Celofanul se umezeste cu apa, se da in doua si se leaga borcanele. Borcanele astfel pregatite se fierb la bain-marie cca 15 minute din momentul in care clocoteste apa.

Gogosarii in mustar se poate servi la aperitive, fripturi din carne de porc, vita, pasare si diferite tocane cu carne.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors