Gnocchi gratin cu legume

1. Ceapa, ardeiul, usturoi si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g gnocchini; 1 dovlecel zucchini; frunze de spanac proaspat;ardei gras; ceapa; usturoi; ulei de masline; suc de rosii; sare

Mod de preparare

1. Ceapa, ardeiul, usturoi si spanac

3. le-am mai lasat sa se caleasca apoi am turnat niste suc de rosii mai gros si am lasat sa fiarba incet, la foc mic.

4. Intre timp am pus apa la fiert (cu sare) si cand a inceput sa clocoteasca am aruncat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide