Ghiveci picant

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe
  • 1 cana fasole boabe fiarta
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • ulei
  • boia de ardei iute
  • boabe de piper
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei incins. Stingem cu putina supa si adaugam cateva boabe de piper, sare, morcovii, cartofii si telina taiate cubulete. Lasam cateva minute pe foc. Punem foile de dafin si turnam toata supa de legume in care am dizolvat pasta de tomate. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ardeii curatati si taiati mai mari, rosiile decojite si date prin razatoare si fasolea. Potrivim gustul de sare, boia iute si piper. Bagam la cuptor sa scada bine.


La final, iutim ghiveciul cu arde iute taiat rondele. Sursa acestei retete este blogul: retete-de-mancaruri

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala