Ghiveci picant

Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se decojesc car- tofii, se spala si se taie felii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cartofii la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 600 g cartofi
  • 4 linguri ulei
  • 2 plic praf de sos picant
  • Arrabiata pentru paste (370 g)
  • 1 conserva amestec de boabe de porumb
  • 1 conserva de boabe de fasole rosie (425 ml)
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • busuioc pentru ornat

Mod de preparare

Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se decojesc car-

tofii, se spala si se taie felii. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc cartofii la foc mijlociu cca 5 minute amestecand.

Se adauga bucatile de ardei gras si se prajesc scurt impreuna.

Se adauga praful de sos si 200 ml apa, se da intr-un clocot si se acopera; se lasa sa fiarba la foc moale 15 minute pana fierb cartofii.

Se adauga in mancare boable de porumb si fasole scurse, precum si ceapa verde taiata felii.

Se mai fierbe 2-3 min, se adauga sare, piper si busuioc.
Alte retete culinare

Clatite cu spanac

salata orientala

Rulada spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide