Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si
Legumele se curata, se spala si se taie astfel: ceapa in inele, morcovii si vanata in cuburi, iar ciupercile in fasii. Se pun intr-o tigaie cu apa si se fierb pana ce legumele au fiert si apa a scazut de tot. Separat se curata rosiile de coaja si se fac piure. Peste rosiile facute piure se pun : sare, piper, busuioc, usturoi presat si foaia de dafin rupta in patru. Dupa ce apa din legume a scazut se pune pireul de rosii amestecat cu condimentele si mancarea se mai fierbe inca 5-10 minute. La sfarsit se pune branza si se mai lasa pa foc pana se topeste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post