Ghiveci de legume cu fasole verde

Ghiveciul de legume este usor si rapid de preparat. Contine cartofi, ceapa, mazare, fasole verde, morcovi, castraveti si suc de rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  •  100 gr ceapa
  • 100 gr mazare
  •  100 gr fasole verde
  • 500 gr morcovi
  •  1 castravete murat
  • 1 mar
  •  100 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  •  2 foi de dafin
  • 1 legatura marar
  •  1 legatura patrunjel
  • 1 l apa

Mod de preparare

Ghiveciul de legume cu fasole verde se prepara asa: se curate ceapa, morcovii, apoi se taie rondele si se calesc in uleiul incins. Se stinge cu apa, dupa care se lasa la fiert, impreuna cu celelalte legume curatate si taiate. Se adauga sare, usturoiul feliat, foile de dafin si verdeata tocata marunt. Se lasa totul la fiert, aproximativ 30 de minute.


Se poate servi atat cald, cat si rece.

Alte retete culinare:

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Cartofi la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors