Ghiveci de legume

Se calesc in putin ulei ceapa taiata fin, morcovii si ardeii. Rand pe rand se adauga varza, fasolea verde si rosiile date pe razatoare. Se lasa sa f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa
  • morcovi
  • ardei
  • varza
  • fasole verde
  • vinete
  • rosii
  • verdeata
  • condimente

Mod de preparare

Se calesc in putin ulei ceapa taiata fin, morcovii si ardeii.

Rand pe rand se adauga varza, fasolea verde si rosiile date pe razatoare.

Se lasa sa fiarba si spre sfarsit se pun vinetele taiate cubulete si condimentele, in cazul meu oregano, usturoi granulat si feliute, putin ardei iute, boia de ardei iute, sare, piper.

Am vrut sa iasa picant ca doar eu il mananc...

La sfarsit se adauga verdeata, patrunjel in cazul meu.

Am servit-o cu mamaliga si dulceata de ardei iute.
Reteta Ghiveci de legume a fost propusa de bulinuta

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide