Ghiveci de legume

Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr unt
  • 1 ceapa mare
  • 1
  • 1 kg legume: morcovi
  • pastarnac
  • cartofi
  • gulii
  • 2 linguri faina
  • 450 ml concentrat vegetal
  • 425 gr rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa 2-3 minute in 25 gr de unt. Se adauga morcovii, pastarnacul, cartofii si legumele curatate si taiate cubulete si se amesteca. Se adauga apoi concentratul vegetal, rosiile taiate marunt, patrunjelul, sare si

piper. Se lasa totul sa dea in clocot, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute.


Ghiveciul se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors