Ghiveci de dovleac

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei verzi
  • 4 rosii
  • 100 ml ulei
  • 250 g carnati
  • 1 kg dovleac
  • sare
  • putin zahar
  • piper macinat
  • 6 oua
  • cacaval ras

Mod de preparare

Curata cepele, ardeii si taie-i fasii. Presara-i cu sare si zahar, si prajeste-i in 100 ml de ulei. Pune rosiile in apa fierbinte, dupa care decojeste-le, taie-le si pune-le peste ceapa si ardei. Inabuse legumele sub capac. Decojeste dovleacul, taie-l in doua, indeparteaza samburele si taie-l bucati de 1,5 cm. Pune-l peste legume. Toarna 100 ml de apa si inabuse mai departe legumele sub capac. Cand s-au prajit, adauga rondele de carnati, condimenteaza si toarna ouale batute peste preparat.
Cand s-a intarit putin il poti servi presarat cu cascaval ras.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala