Ghiveci cu oua

Se taie ceapa si ardeii bucatele, se pun la calit in ulei. Se pune sare. Cand s-au inmuiat, se adauga rosiile decojite si taiate bucati. Cand s-au inm

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 4 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii bucatele, se pun la calit in ulei. Se pune sare. Cand s-au inmuiat, se adauga rosiile decojite si taiate bucati. Cand s-au inmuiat si acestea se sparg 4 oua (care se vor face ochiuri). Se poate pune un capac deasupra. Cand sunt facute ochiurile se pune deasupra sare, piper si patrunjel verde.
Se serveste calda, dar nu este rea nici rece

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Parteneri
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese