preparat de post
Se spala vinetele, se taie cubulete, se sareaza si se lasa asa minim o jumatate de ora.
Se spala vinetele pentru a inlatura excesul de sare si apoi se lasa la scurs.
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
In putin ulei de masline se pune la calit ceapa impreuna cu usturoiul.
Se adauga vinele peste ceapa calita, se condimenteaza cu piper si boia dulce.
Se indeparteaza pielita la rosii, se taie in cubulete, apoi se adauga peste vinete impreuna cu o foaie de dafin si coditele de la patrunjel tocate marunt si se lasa pe foc pana se inmoaie vinetele.
Ghiveciul se poate presara cu patrunjel tocat marunt, putandu-se servi ca atare sau pe felii de paine prajita.
Pofta buna !
Este o prajitura de post tare buna, a iesit un blat moale, pufos si este preparata fara nici un pic de zahar, doar cu Green...
Negresa cu nuca si silvoitaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce