Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adau
Cartofii se taie in felii si se prajesc aprox. 15 minute in ulei fierbinte. Morcovii se fierb intr-o jumatate litru de apa timp de 5 minute, apoi adaugam prazul si mai fierbem 5 minute.
Zarzavaturile se strecoara si zeama o punem deoparte. Calim faina in untul sau margarina infierbantata si presaram curry. Diluam cu zeama de pe zarzavaturi si cu .
Fierbem 5 minute, apoi adaugam zarzavaturile si le incalzim. Adaugam sare, piper, presaram patrunjel si servim cu cartofii si carnea prajite.
Alte retete
Sos de mazare boabe
Vinete la cuptor
Urzici scazute
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala