Garnitura rapida de cartofi

Cartofii se fierb cubulete in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Intr-o cratita se topeste untul, se calesc ciupercile si se adauga cartofii calzi.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi albi
  • o cutie ciuperci
  • 300 gr. cascaval ras
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb cubulete in apa cu sare, dupa care se scurg bine. Intr-o cratita se topeste untul, se calesc ciupercile si se adauga cartofii calzi. Se amesteca pina cind untul este absorbit de cartofi. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Se aseaza pe platou si se presara cascavalul ras.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide