Spalam vinetele si le taiem felii, dupa care le punem la prajit. Curatam cartofii, ii taiem felii apoi ii asezonam cu sare si ii punem pe gratar. Dupa
Spalam vinetele si le taiem felii, dupa care le punem la prajit. Curatam cartofii, ii taiem felii apoi ii asezonam cu sare si ii punem pe gratar. Dupa ce s-au facut vinetele le punem intr-un bol si adaugam ulei peste ele. Se amesteca apoi vinetele cu cartofii copti, se adauga usturoi pisat si amestecat cu putin ulei, iar la urma se adauga patrunjelul tocat. Ca sa se patrunda aromele lasam 20 de minute deoparte apoi se serveste alaturi de carne facuta pe gratar sau se pot manca simple alaturi de paine coapta tot pe gratar.
Sursa acestei retete este blogul: bucatarie-usoara.blogspot
Alte retete culinare recomandate
Chiftele
Oua umplute
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios