Galuste cu branza de vaci

Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care se fierb in apa clocotita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • faina
  • gris
  • svaiter
  • oua
  • margarina
  • sare

Mod de preparare

Svaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care se fierb in apa clocotita cu sare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors