Frigarui de dovlecel, cartofi, carne si linte

Frigarui de dovlecel pot fi facute si afara pe jar, dar daca vremea sau spatiul nu o permite se pot face si intr-o tigaie tip grill. Pentru preparare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva de carne
  • 200 g dovlecel
  • 2 cartofi
  • 300 g linte fiarta
  • usturoi
  • rozmarin

Mod de preparare

Frigarui de dovlecel pot fi facute si afara pe jar, dar daca vremea sau spatiul nu o permite se pot face si intr-o tigaie tip grill. Pentru prepararea frigaruilor taiem carnea bucatele. Eu am taiat dovlecelul si cartofii cubulete si ii fierbem in apa sarata, 5 minute. Scoatem, uscam si le alternam cu carnea, pe bete de frigarui. Presaram faina si coacem in putin ulei de arahide cate 2 minute pe fiecare parte. In putin ulei de masline, aromat cu usturoi si rozmarin am rumenit usor lintea.


Am transferat pe un platou lintea si am servit cu frigaruile calde. Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu orez si ananas

Lasagna cu orez si ananas
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide