Fasole verde la cuptor

Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se aseaza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conserva mare de fasole verde
  • o cutie de smantana
  • 2-3 linguri de pesmet fin
  • un pachet de unt
  • sare

Mod de preparare

Fasolea conservata se scurge bine, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara.

Se unge cu unt un vas termorezistent.

Se aseaza fasolea, se toarna deasupra smantana, se presara cu pesmet, dupa care se adauga restul de unt, taiat bucatele.

Se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste pesmetul.

Smantana nu trebuie sa scada prea mult.
Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors