Fasole verde cu smantana

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole verde
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe fasolea, se strecoara, se adauga smantana

amestecata cu putina faina si se da la cuptor pentru 10-15

minute.
Se serveste calda, cu ochiuri, omleta sau chiftelute

din carne de vita sau din piept de pasare.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide