Fasole verde cu omleta la cuptor

Se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune cu unt intr-o cratita. Se desface faina cu lapte rece, se adauga ouale bat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. fasole grasa
  • 2 oua
  • 1 lingurita faina
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura unt
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se fierbe fasolea in apa cu sare, se scurge de zeama si se pune cu unt intr-o cratita. Se desface faina cu lapte rece, se adauga ouale batute bine si se potriveste de sare. Se toarna compozitia peste fasole si se da la cuptor la foc iute cam 1/2 ora, pina se prinde ca o omleta.
Se serveste fierbinte

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Inima cu mousse ciocolata si visine

Un tort absolut minunat.Ador combinatia de ciocolata si visine!

Inima cu mousse ciocolata si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide