Fasole verde

Fasolea se curata, se spala si se scurge bine. Ceapa se taie rondele subtiri. Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic. Dupa circa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g fasole verde (proaspata sau din conserva)
  • 2 cepe de marime mijlocie
  • ulei
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • unt

Mod de preparare

Fasolea se curata, se spala si se scurge bine.

Ceapa se taie rondele subtiri.

Se topeste untul, se adauga ceapa si se inabusa la foc mic.

Dupa circa 5 minute, se acopera vasul si se fierbe la foc mic.
Preparatul se pune pe un platou si se presara cu ceapa

verde, taiata marunt.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide