Fasolea se spala si se tine 12 ore in apa rece, dupa care se pune la fiert. Dupa ce a fiert 10 minute se schimba prima apa si se continua procesul. Ce
Fasolea se spala si se tine 12 ore in apa rece, dupa care se pune la fiert. Dupa ce a fiert 10 minute se schimba prima apa si se continua procesul. Ceapa se taie julien iar patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se freaca cu putina sare, se clateste cu apa rece si se stoarce. Fasolea bine scursa se amesteca impreuna cu sarea ramasa, piper si ulei, la care se adauga ceapa si verdeata si se amesteca din nou.
Se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata.
Pofta buna!
Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa