Fasole cu bacon afumat

Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit put

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani fasole
  • 400g bacon afumat
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • 1-2 morcovi potriviti
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel
  • un dinte de usturoi
  • sos de rosii

Mod de preparare

Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit putin, adaugati baconul si lasati inca 10 min, mai adugati sarea, piperul, foaia de dafin si sucul de rosii. Puneti totul impreuna cu fasolea si lasati sa fiarba 10 min. Cand sunt gata, puneti patrunjel dupa gust.
Se servesc cu mamliguta si muraturi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert brownies cu nuca

Desert brownies cu nuca
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala