Fasole cu afumatura si ceapa

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 dkg fasole rosie
  • 50 dkg carne afumata
  • 8 dkg untura de gasca
  • 2 cepe taiate cubulete
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura delicat

Mod de preparare

Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin apa. Cand totul devine moale putem servi. Putem adauga oua fierte taiate bucati sau carnat de casa taiat rondele. Se serveste cu paine alba proaspata.
Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu sparanghel

"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!

Tarta cu sparanghel
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala