Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin a
Punem ingredientele la fiert, turnam atata apa cat sa le acopere. Fierbem la foc mic si amestecam periodic. Daca se evapora zeama, mai adaugam putin apa. Cand totul devine moale putem servi. Putem adauga oua fierte taiate bucati sau carnat de casa taiat rondele. Se serveste cu paine alba proaspata.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Ciorba radauteana
"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala