Pentru fasole batuta cu ceapa si usturoi fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori.
Pentru fasole batuta cu ceapa si usturoi fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare, se adauga sare, putina apa fiarta sau supa si se strecoara. Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote apa se schimba si se inlocuieste cu o alta fiarta in care s-a introdus sare si se continua fierberea. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat cu sita deasa sau se bate la robot, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, 50 ml ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in 50 ml ulei pana ce ajunge galben auriu. Fasolea se serveste cu ceapa prajita deasupra.
Fasolea batuta cu ceapa si usturoi se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post