Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete.
Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete, apoi se oparesc cu apa si sare, dupa care se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt, apoi se separa galbenusul de albus, dupa care amestecam vinetele tocate, ceapa tocata, verdeata tocata, galbenusurile batute cu sare, piper, Secretul Gustului, pesmetul si albusul batut spuma. Punem compozitia in tava emailata sau yena, unsa cu unt, si dam la cuptor timp de o ora. Scoatem din cuptor, ungem compozitia cu ou pentru a se rumeni.
Drobul de vinete se serveste decorat cu felii de rosii si telemea rasa pe deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala