Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute. Intre timp se caleste o ceap
Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute.
Intre timp se caleste o ceapa
Se adauga dovelecelul, linguritza de boia dulce de ardei si lingura de faina.
Se amesteca bine si se stinge cu 150 ml frisca lichida sau smantana.
Se adauga piperul, patrunjelul verde, sarea si se lasa sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Se poate servi ca si garnitura la fripturile de carne
Reteta Dovlecel scazut a fost propusa de Carmiris
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici